Het HSP-COLLEGE

Voor het programma: scroll naar beneden tot onder de foto!

Heel vaak heb ik in mijn praktijk de vurige wens van HSP-ers en HSP-/HSS-ers gehoord om andere HSP-/HSS-ers te ontmoeten. Uit deze wens is ‘Het HSP-COLLEGE’ geboren, uniek in Nederland, met een primeur in Ede!

Op ‘Het HSP-COLLEGE’ krijg je informatie over onderwerpen die goed aansluiten bij jou als HSP-/HSS-er. Tegelijkertijd kun je, vanuit je eigenheid, netwerken en verbinding zoeken met andere HSP-/HSS-ers.

‘Het HSP-COLLEGE’ is een warm netwerk voor herkenning, erkenning en groei. Drie keer per jaar is er een lezing/workshop van zo hoog mogelijk kwalitatief niveau, die HSP-ers/HSS-ers weer nieuwe inspiratie geeft. De eerstkomende lezing geeft Paul Loomans nav zijn nieuwste boek “Goed gevoel” op woensdag 4 oktober 2017. Zie hieronder meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden.

Na ontvangst met koffie/thee zal elke avond starten met een korte meditatie. Na de lezing/workshop delen we in kleine groepjes wat het onderwerp bij je losgemaakt heeft, zodat er voor ieder de mogelijkheid is tot een diepere verbinding met jezelf en de ander. Natuurlijk sluiten we de avond af met ‘vrij netwerken’.

 • 19.00 – 19.30 uur: Inloop met koffie/thee
 • 19.30 – 19.45 uur: Welkom, mededelingen en meditatie door Annelyn
 • 19.45 – 21.15 uur: Lezing/workshop met korte pauze
 • 21.15 – 21.45 uur: Nabespreken in groepjes van 3
 • 21.45 – 22.30 uur: ‘Vrij’ netwerken met hapje & drankje en evt. de mogelijkheid om boeken te kopen (vergeet dan niet om contact geld mee te nemen)

Spelregels

 • Er is een maximum aantal deelnemers per avond
 • Deelname daarom op volgorde van aanmeldings- en betalingsdatum
 • Wil je verzekerd zijn van een plaats dan is snelle aanmelding dus slim
 • Kosten voor een avond € 30,- bij betaling in de laatste maand voor de desbetreffende datum
 • Vroegboekkorting € 25,- bij betaling vanaf publicatie tot een maand voor de desbetreffende datum
 • Aankondigingen lezingen/workshops en data + aanmelden gebeurt via de website -> http://www.adbcoach.nl/het-hsp-college/
 • Je betalingsafschrift is je deelnamebewijs
 • Wanneer je onverhoopt niet kunt komen mag je dit deelnamebewijs aan iemand anders (mee)geven

Locatie

Het HSP-COLLEGE wordt gehouden in ‘het Witte Kerkje’, dokter Kimmijserlaan 28 in Lunteren.

 

Geïnteresseerd? Meld je meteen aan voor ‘Het HSP-COLLEGE nieuws’  via info@adbcoach.nl, zodat je op de hoogte blijft van het nieuwe programma en je de uitnodiging daarvoor automatisch in je mailbox ontvangt. 

HSP-COLLEGE welkom

4 oktober 2017 | Lezing “Goed gevoel” door Paul Loomans

  4 OKTOBER LEZING "GOED GEVOEL" door PAUL LOOMANS In ‘Goed gevoel’, schreef zenmonnik en voormalig acteur en regisseur Paul Loomans het vervolg op zijn eerste, zeer succesvolle, boek Ik heb de tijd. Doordat hij verantwoordelijk was voor het European Zen centrum in Amsterdam en een gezin had met jonge kinderen ervoer hij veel stress bij het managen van dit alles. Hij vond een methode uit waarop hij zijn rust kon bewaren en schreef zijn eerste boek hierover. Hij leert ons daarin ‘tijdsurfen’. Paul heeft hier een prachtige lezing over gegeven afgelopen januari bij Het HSP-COLLEGE. Naar aanleiding van terugkerende emoties, na onder andere het sterven van zijn eerste vrouw (toen zijn dochter pas 8 jaar oud was), is hij zich gaan oriënteren op het ‘kalmeren’ van zijn emoties. Hij schrijft hierover in zijn tweede boek Goed gevoel waarin hij ons leert ‘emotiesurfen’. In Goed gevoel zegt Paul: ‘Als...

Aanmelden