SEABREEZE-sessies Noordwijk

Ben jij zelf HSP/HS-HSS of werk jij met o.a. HSP’ers? Dan is dit bericht voor jou!

4 Nieuwe vormen van coaching…

In 2017 starten vier nieuwe vormen van coaching in Noordwijk aan Zee.

Maak ruimte en tijd voor jóuzelf in plaats van voor de anderen om je heen.
Een hele dag voor en met jezelf, zodat jij in alle rust, vanuit face-to-face contact, met meekijk en spiegel van mij, in jezelf kunt kijken en kunt voelen waar jouw verlangens liggen. Wat klopt er wél in je leven en waar doe jij jezelf nu juist tekort. Wat past bij jouw missie en wat eigenlijk niet? Welke levensthema’s dienen zich telkens weer aan en zet je daarin de juiste stappen zodat je ze om kunt buigen naar groeikansen? Waar word jij blij van en wat kost je eigenlijk teveel energie? Wat wil je veranderen maar lukt je nog niet? Welke stappen kun je en wil je daarin zetten? Hoe ga je dat dan vormgeven, zodat je daadwerkelijk positieve veranderingen teweeg kunt brengen?

Gun jezelf een jaarlijkse ‘APK’, zodat je in jóuw unieke spoor komt en daar ook blijft ☺… en pas van daaruit er weer écht voor anderen kunt zijn !

 

 

1. SEABREATH, halve dag  –  € 550,-

 • Aankomst en ontvangst Noordwijk om 10.00 uur met koffie/thee en wat lekkers.
 • Meditatie / ademhalingsoefening(-en).
 • Start sessie tot ongeveer 12.15 uur, met diverse mogelijkheden van ‘kijken naar’ de ingebrachte situatie(s).
 • Adempauze op het strand waarin de punten van de ochtend kunnen landen en frisse ideeën naar boven kunnen komen.
 • 13.00-14.00 uur vervolg, puntjes op de i en tevens afronding van de ochtend. Je wordt hierna naar het strandpaviljoen ‘Koele Costa’ gebracht en kunt daar lunchen (bij de prijs inbegrepen).
 • Hierna raad ik je aan de middag voor jezelf te nemen, zodat je nog meer kunt wandelen, aan zee kunt zitten, in de duinen kunt lopen, een plekje op kunt zoeken in ‘Koele Costa’ (of een ander strandpaviljoen) waar je je gedachten en gevoelens over je leven en de ochtend kunt laten gaan. Waar je mogelijk wat kunt opschrijven voor jezelf waar je weer mee verder wilt en kunt. ‘Me-time’ dus.

2. SEABREEZE, hele dag  –  € 750,-

 • Aankomst en ontvangst Noordwijk om 10.00uur met koffie/thee en wat lekkers
 • Meditatie / ademhalingsoefening(-en).
 • Start sessie tot ongeveer 13.00 uur, met diverse mogelijkheden van ‘kijken naar’ de ingebrachte situatie(s). Doordat er meer tijd is dan bij de ‘Seabreath’ kunnen we intensiever werken. Er is afwisseling in de werkwijze mogelijk waardoor je helder kunt blijven.
 • Je wordt hierna naar het strandpaviljoen ‘Koele Costa’ gebracht en kunt daar lunchen (bij prijs inbegrepen).
 • Tot 15.00 uur heb je zelf de tijd om de ‘Seabreeze’ door je heen te laten waaien door: te wandelen, aan zee te zitten, in de duinen te lopen, een plekje op te zoeken in de ‘Koele Costa’ (of een ander strandpaviljoen) waar je je gedachten en gevoelens over je leven en de ochtend kunt laten gaan. Waar ideeën kunnen opborrelen en waar je mogelijk wat kunt opschrijven voor jezelf zodat je verder kunt als je weer thuis komt. ‘Me-time’ dus.
 • Tot 17.00 uur met mij delen en verder uitwerken van overpeinzingen, gevoelens, creatieve inzichten en te zetten stappen. Dit terugkom-moment op dezelfde dag geeft versterking om jezelf in de goede richting te krijgen.
 • Hierna raad ik je opnieuw aan lekker naar het strand te gaan en jezelf de mogelijkheid te geven nog ergens een hapje te eten om dan na de avondspits pas terug te rijden. De kans dat je voldaan en tevreden thuis komt, na een intensieve en tegelijk voedende dag, is dan het grootst.

3. OCEANBREATH, anderhalve dag  –  € 1200,-  (korting € 100,-)

 • Dag 1 zoals ‘Seabreeze’.
 • Dag 2 zoals ‘Seabreath’, waarin je -na ongeveer een maand- terugkomt en voortborduurt op wat er tijdens de ‘Seabreeze’ naar boven is gekomen. Deze extra halve dag geeft je de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat je je plannen verstevigt en bijschaaft, zodat je je leven leeft zoals JIJ het wilt!
 • Kies bij het online afsprakensysteem voor de eerste dag ‘Oceanbreeze’ en voor de tweede dag ‘Oceanbreath’. Je betaalt per geplande dag waarbij het bedrag totaal € 1200,- is (€ 750,- en € 450,-).

4. OCEANBREEZE, twee dagen  –  € 1350,-  (korting € 150,-)

 • Dag 1 zoals ‘Seabreeze’.
 • Dag 2 zoals ‘Seabreeze’. Je geeft jezelf -na ongeveer een à twee maanden- een hele dag de tijd om terug te komen op, stil te staan bij en voort te borduren op wat er tijdens de eerste ‘Seabreeze’ naar boven is gekomen en wat je daarvan in je leven al hebt neer kunnen zetten. Deze extra dag geeft je de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat je je plannen verstevigt en bijschaaft, zodat je je leven leeft zoals JIJ het wil! Doordat er meer tijd is kun je mogelijk ook nog vervolgpunten inbrengen die je wilt aanpakken.
 • Kies bij het online afsprakensysteem voor zowel de eerste als de tweede dag ‘Oceanbreeze’ . Je betaalt per geplande dag waarbij het bedrag totaal € 1350,- is (€ 750,- en € 600,-)

 

Vul het contactformulier in wanneer je je wilt aanmelden of meer informatie wilt ontvangen.