Annelyn de Boer Coaching
Zoek jouw vrijheid
Annelyn de Boer Coaching
Annelyn de Boer Coaching
keyboard_arrow_up


Meld je hier aan voor het ‘HSP/HSS-nieuws’ van Annelyn de Boer Coaching (verschijnt gemiddeld één keer per kwartaal met daarin nieuwsitems over hooggevoeligheid, activiteiten, congressen, tips, etc.)
Hieronder vind je zowel HSP-activeiten van mezelf en anderen in de ‘Agenda’ als interessante en actuele HSP-onderwerpen uit het ‘Nieuws’


Agenda

Intro Annelyn de Boer - Geen agenda

Op dit moment zijn er geen agenda-items.


Nieuws

Intro Annelyn de Boer - Verhuisd

Praktijk en woonhuis verhuisd per 17-7-2020.

En eindelijk was het dan zover ☺. Na een jaar van voorbereidingen, plannen en organiseren zijn wij op vrijdag 17 juli verhuisd naar een andere woonplek binnen Ede en is ook mijn praktijk meeverhuisd, zodat ik die nog steeds aan huis heb.

Het nieuwe adres is: Sweelincklaan 86, 6711 EX Ede. Ik ben er zeer tevreden mee want in mijn ogen is de praktijkruimte een hele fijne plek geworden. Voor diegenen die al cliënt zijn is er natuurlijk een vergelijk te maken, voor nieuwe cliënten is het een eerste kennismaking. Ik ben benieuwd naar ieders ervaringen.

In ieder geval: ‘ZEER WELKOM’, ik zie je graag vanaf 17 augustus 2020, na mijn vakantie.

Ik wens ieder fijne zomerweken toe.

Intro Annelyn de Boer - Corona

In deze Coronatijd voer ik nog steeds gesprekken, zowel live als via skype of google.
Met gepaste afstand en een paar hygiënemaatregelen gaat dit heel goed.
Voor afspraakmogelijkheden zie het Online Afsprakensysteem.

Voel jij je bang in deze tijd en schiet de paniek af en toe omhoog, bekijk dan dit filmpje van collega Josja Koelink met tips om met deze ‘paniek’ om te gaan.

Intro Annelyn de Boer - Huis

Op 17 juli 2020 zal ik met mijn partner gaan verhuizen naar een ander adres. Dat betekent dat mijn praktijk, na 12 jaar op de Stationsweg, meeverhuist naar ons nieuwe adres: Sweelincklaan 86, 6711 EX Ede. Geen parkeerproblemen meer, een huis aan een heerlijk rustige straat, geen open veranda maar een tuinhuisje als wachtruimte. En mijn praktijk weer vertrouwd ‘aan huis’ op steenworp afstand van het bos.

De praktijk is gesloten van 16 juli tot en met 11 augustus. Vanaf 12 augustus start ik voor het eerst op de Sweelincklaan met cliëntgesprekken.