HSP | High Sensation Seeker

En wát nu, als je naast die gevoelsmens ook nog eens een ‘High Sensation Seeker / HSS-er’ bent?

Ik kwam er, na mijn ontdekking dat ik hooggevoelig ben, ook achter dat ik me in een aantal HSP-kenmerken minder herkende. Ik ben veel sneller dan de HSP-er uitgekeken op van alles en ben continu op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik ben daarbij niet echt verlegen, stap gemakkelijk op mensen af ook al kan ik me wel degelijk onzeker voelen. Ik kan héél veel aan en lijk wel drie levens in één te leiden, ook al is dat niet goed voor me. Meer rust en balans zouden zeer welkom zijn. Ik barst van de ideeën en kan er ook veel waarmaken, ook al zorgt de grote hoeveelheid ervoor dat er een aantal juist niét van de grond komen. Of ik start er wel mee maar halverwege stop ik weer óf maak het op mijn tandvlees af.

Sinds ik weet wat mijn missie is leef ik er naar en straal ik die uit. De focus op mijn missie helpt me om meer in balans te komen. Ik gebruik nu mijn missie als basis voor de manier waarop ik mijn leven inricht en mijn activiteiten organiseer. Ik bruis dan van energie, heb een heleboel creatieve ideeën en oplossingen maar hoef ze niet meer allemaal uit te voeren van mezelf. Ik voel me krachtig en vrolijk en krijg van alles voor elkaar waar een ander niet eens aan begint.

Wanneer jij ook het gevoel hebt dat je zo’n hooggevoelige HSS-er bent en je wilt met jezelf en je missie aan de slag, neem dan contact met mij op. Het helpt om meer richting te bepalen waardoor je gemakkelijker je focus houdt, meer in balans bent en vooral meer speelsheid creëert in jezelf en je leven!