HSP | Referenties

“Lieve Annelyn,
Op een gegeven moment was het zo dat ik het niet meer zag zitten…ik ben een gevoelig type…ik sliep slecht en moest en moest maar…en ik moest maar, voor iedereen en zo ook op mijn werk…
Annelyn jij hebt me middels gesprekken een spiegel voorgehouden en laten zien waar ik mee bezig was en hoe ik in mijn leven bezig was. Er was geen evenwicht tussen geven en nemen, het gevoel geleefd te worden was erg groot. Waar was mijn humor en mijn lach gebleven? Jij hebt me door middel van fijne gesprekken, tips gegeven om me er bewust van te laten zijn wie en wat ik was en hoe ik met mensen om me heen bezig was. Dat was ik helemaal kwijt. Steeds vaker kwam ik jouw tips of hints, die we bespraken, tegen in het dagelijkse leven. Daar kan ik, nu nog, niet omheen en deze hielpen me om bewuster keuzes te maken en te zorgen dat ik me niet langer geclaimd voel. Ook om me te realiseren dat ik niet door iedereen aardig gevonden hoef te worden en daar vervolgens ook mee overweg kan.
En…voorál om mezelf te waarderen om wie ik ben en dat ik waardevol ben met mijn gevoeligheid. Succes aan iedereen die door jou gecoacht gaat worden, ik kan je van harte aanbevelen.”
J.J.

“Nog even een woord van dank van mij aan jou: mede dankzij jou (zo zie en voel ik het althans!) is C. zo mooi geslaagd voor haar VWO examen! Aan alles merk ik dat zij nu zo’n stuk beter in haar vel zit en dat zij op een heel volwassen manier met dingen omgaat. Ik ben je daar echt heel dankbaar voor!  Thanks dus!”
J.t.M.

“Relatietherapie van en bij Annelyn

Na een 10 tal sessies zijn wij weer helemaal verliefd en gelukkig. Met name de verschillende aspecten van beide sexen, in combinatie met hooggevoeligheid, geven veel inzicht en begrip. Met het bloot leggen van je irritaties en je reactie op situaties is duidelijk geworden dat het grootste deel van de verstoorde relatie veroorzaakt wordt door (niet) communicatie.
Wij zijn in een prettige omgang met Annelyn in een goede sfeer en leuke praktijkruimte veel wijzer geworden.
Bedankt!”
A.v.D en M.V.

“Annelyn is een kundig coach met een groot inlevingsvermogen. Zij geeft vorm en structuur aan emoties en belevingen waardoor er rust wordt gegenereerd en een duidelijk beeld ontstaat over mogelijke knelpunten en valkuilen. Aansluitend reikt zij handvatten aan die passend zijn en het vermogen geven om zelf verder te gaan.”

Top qualities: Expert, High Integrity, Creative
Mirjam Van Essen, hired Annelyn de Boer as a Personal Coach

Bron: LinkedIn.com