HSP | Volwassenen > 25

Inzicht in hooggevoeligheid

HSP is een gave! Het gaat erom dat je weet dat je hooggevoelig bent en inzicht krijgt hoe dat bij jou vorm gekregen heeft in combinatie met belangrijke levenservaringen.
Veel HSP-ers hebben in hun bestaan allerlei manieren en gedragingen ontwikkeld om te ‘overleven’ tussen mensen die heel anders in elkaar zitten dan zij. Bijvoorbeeld je- teveel-aanpassen om aardig gevonden te worden. Wanneer je steeds beter weet hoe je in elkaar zit kun je het niet-gewenste gedrag omzetten naar gedrag wat wél bij jou past. Je leert respect te krijgen voor je eigen fijn-gevoelige karakter. Dit heeft een positief effect op jezelf en zeker ook op je omgeving, want het is heerlijk als je jezelf kunt en mag zijn!

Ik ben zélf hooggevoelig en weet als geen ander hoe lastig en vooral hoe mooi het is om een HSP-er te zijn. Mijn coaching is erop gericht om:

  • je inzichten en handvatten te geven om sterk en krachtig in je leven te staan
  • je bewust te maken van je grenzen en deze te leren bewaken
  • je te helpen juiste keuzes te maken en jouw intuïtie te volgen
  • je zoveel mogelijk te laten genieten in je leven

Heb je zin in een ontdekkingstocht in jezelf of wil je meer informatie, vul het contactformulier in.

Informatief en leuk om te bekijken: mijn interview met de Amerikaanse Elaine Aron, psychotherapeut en universitair docent psychologie. Autoriteit op het gebied van hoog sensitiviteit/HSP.