SEABREEZE-sessies Noordwijk

Ben jij zelf HSP/HS-HSS of werk jij met o.a. HSP’ers? Dan is dit bericht voor jou!

SEABREEZE-sessie: ‘Heb het goed met jezelf’

Maak ruimte en tijd voor jóuzelf in plaats van voor de anderen om je heen. Hooggevoelige personen / HSP’s werken hard aan zichzelf én voor anderen, maar vergeten regelmatig om het zelf goed te hebben. Wanneer je goed kunt voelen en je eigen leven begrijpt, met alles wat zich daarin voordoet, maak je automatisch betere keuzes. Wanneer je al iets langer weet dat je een HSP bent is het des te belangrijker de vinger aan de pols te houden bij jezelf en de tijd te nemen om bijvoorbeeld een jaarlijkse ‘APK’ te doen met jezelf. Ben je nog steeds blij en tevreden met je leven of wrikt het op één of meerdere levensgebieden?

Ik, HSP | HSS -specialist, bied jou de kans om na een ‘SEABREEZE-dag’ passievol, zelfbewust en blij naar huis te gaan. Je ontvangt weldadige coaching ‘aan zee’. Er zijn vier programma’s waaruit je kunt kiezen, bedoeld voor alle hoogsensitieve particulieren, HSP-coaches en andere HSP-professionals die in een verfrissende omgeving aan de slag willen met de zaken waar ze in hun leven tegenaan lopen.

Een ‘SEABREEZE-dag’ helpt je puur, zuiver en krachtig in het leven te staan. Door mijn een-op-een coaching krijg je antwoorden op de voor jou belangrijke vragen. Op een luchtige manier (met lach en traan) zoek ik met je uit wat de diepere betekenis is van je leven. ‘Wat heb ik meegemaakt, wat is de rode draad hierin waardoor ik snap wat ik heb te leren en wat wil ik bijdragen aan de ‘wereld’. Hoe kan ik me daarin blij en vrij voelen en zoveel mogelijk keuzes maken die bij mijn unieke ziel passen?!’

Gun jezelf minimaal die ene dag per jaar alleen mét en voor jezelf, zodat je weet dat je ‘goed zit’ met jezelf!

 

Seabreeze (1 dag, €575,-)

Inclusief lunch. Programma:

 • 10.00 uur: aankomst met koffie, thee en wat lekkers.
 • Start ochtendsessie tot ongeveer 13.00 uur
 • Rond 13.00 uur: inbegrepen lunch (naar eigen keuze) met jezelf bij strandpaviljoen ‘Koele Costa’ of op een andere plek indien gewenst (van 1 nov tot 1 maart sowieso op een andere locatie).
 • Tot ongeveer 15.00 uur: Pauze om de ‘Seabreeze’ door je heen te laten waaien d.m.v. strand- of duinwandeling, of door een rustig plekje op te zoeken buiten of in de ‘Koele Costa’. ‘Me-time’ om je gedachten en gevoelens over de ochtend en je leven door je heen te laten gaan en ze eventueel op papier te zetten.
 • Rond 15.00 uur tot ongeveer 18.00 uur: Start middagsessie: richting bepalen!
 • Ik raad je aan om na de afsluiting van de dag opnieuw naar het strand te gaan en/of ergens een hapje te eten, en pas na de avondspits huiswaarts te gaan of jezelf  te trakteren op een B&B. Hiermee behoudt je je blije en vrije gevoel en kan het meer ‘indalen’.

Seabreath (halve dag, € 275,- incl. BTW)

Programma:

 • 10.00 uur: aankomst met koffie, thee en wat lekkers.
 • Start sessie tot 13.00 uur, met uitloop van een kwartier – maximaal een half uur:
 • Ik raad je aan om erna een wandeling te maken, aan zee te zitten, door de duinen te lopen of een plekje op te zoeken in een strandpaviljoen. En deze ‘Me-time’ te benutten om je gedachten en gevoelens over de ochtend en je leven door je heen te laten gaan en ze (eventueel) op papier te zetten.

Óf:

 • 15.00 uur: aankomst met koffie, thee en wat lekkers.
 • Start sessie tot 18.00 uur, met uitloop van een kwartier – maximaal een half uur:
 • Ik raad je aan om ervoor (of in de zomer erna) een wandeling te maken, aan zee te zitten, door de duinen te lopen of een plekje op te zoeken en daarna bijvoorbeeld een strandpaviljoen op te zoeken voor een heerlijke maaltijd. Zodat je deze ‘Me-time’ kunt benutten om je gedachten en gevoelens over de middag en je leven door je heen te laten gaan en ze (eventueel) op papier te zetten. Hiermee voorkom je ook dat je in de spits weer naar huis moet rijden.